DJ IEFTIN ?

dj-ieftin

Salutare ! Atunci când alegi un DJ, ai de ales , alegi un DJ IEFTIN, sau un DJ mai scump dar mai bun ? Astăzi voi lămuri care sunt diferențele dintre un DJ IEFTIN și un DJ cu un tarif ceva mai mare. Ca în fiecare meserie și meseria de DJ este o meserie costisitoare. Investim în aparatură, muzică, ore pierdute în fața calculatoarelor pentru a selecta cea mai bună muzică pentru clienții noștri. După cum poți observa pe piață, există atât categoria de DJ IEFTIN cât și cea de DJ COSTISITOR ! Care sunt totuși riscurile la care  te expui atunci când alegi un DJ IEFTIN ?

DJ IEFTIN ≠ DJ DE CALITATE !

dj-ieftin

De obicei, cei ce merg la evenimente pe sume mici de bani, nu pun preț pe munca și pe investiția lor. Cum îți poți da seama dacă alegi un DJ POTRIVIT ? Un DJ BUN va avea mereu :

  • Sonorizare de calitate – Nu va fi prezent la eveniment cu acustică de slabă calitate sau cu sistem 5.1
  • Muzică bună – Un DJ BUN va avea mereu cele mai noi și mai cunoscute piese. Noi pierdem zile cu selecția muzicală !
  • Atestat – Un DJ ATESTAT  îți garantează faptul că are abilitățile tehnice și știe să jongleze cu aparatura!
  • Taxele și impozitele plătite – Nu ne ferim să lucrăm în legalitate ! Un DJ ce nu îți oferă factură și nu își plătește licențele, îți poate cauza probleme grave !
  • Echipament de calitate – Laptop, consolă, microfon sau pupitru întreg. Ferește-te de cei ce vin doar cu un laptop și cu un mixer ! Un DJ BUN mixează muzica, nu dă doar play/stop. Asta poți face și tu !
  • Un portofoliu vast  – Poți cere portofoliul unui DJ și să observi dacă acesta este căutat în piață !

Așadar, pe piața din România găsim atât DJ IEFTIN cât și DJ DE CALITATE ! Este loc pentru toți, în schimb tu ești cel ce contează în această ecuație. Dacă vrei ca evenimentul tău să fie unul de succes ține minte :

 

DJ IEFTIN ≠ DJ DE CALITATE !

Share:

There is one comment on DJ IEFTIN ?

Leave a Reply

Toate drepturile rezervate SC MIGRO EVENTS SRL-D ! Reproducerea conținutului fără acordul autorului, strict interzisă.