De ce este important un DJ pentru botez?

Dragă părinte, te pregătești pentru cel mai important moment din viața de mama și/sau tată? Botezul primului tău copil se apropie cu pași repezi și ți-e teamă de eventualele erori care ar putea interveni? Sfaturile prietenilor în legătură cu organizarea și muzica de la petrecerea de botez nu îți sunt de un real ajutor și crezi că gusturile voastre nu se intercalează? Ai nevoie urgentă de un DJ botez care să îți transforme ziua într-una memorabilă?

Pentru toate aceste probleme și confuzii eu te pot ajuta! Sunt un DJ botez cu multă experiență în domeniul petrecerilor și al evenimentelor de bun gust, un DJ care a lăsat mulți oameni cu zâmbetul „până la urechi” și care a transformat petrecerile de botez în cele mai frumoase zile din viața unor părinți. Eu sunt DJ MIGRO. Sunt un tânăr DJ bucureștean, dotat cu aparatură de calitate și am capacitatea de a mă plia pe cele mai rafinate gusturi în materie de muzică! Este necesară o discuție de 30-70 de minute în care să schimbăm câteva vorbe și, apoi, ne vedem la cea mai tare petrecere de botez a secolului douăzeci și unu. Prietenii tăi vor vorbi mult despre botezul copilului tău și vor vorbi numai de bine.

De ce este important un DJ pentru botez?

dj-botez

Dj Botez – DJ MIGRO

Fie că recunoaștem, fie că nu, părerile oamenilor din jurul nostru contează mult pentru noi, păreri care vor apărea cu fiecare oportunitate sau ocazie oferită. Botezul a devenit o petrecere aproape la fel de complexă precum o nuntă. Nu ai vrea ca ruda aceea căreia îi place să își spună mereu punctul de vedere acid, să aibă prea multe opinii proaste despre muzică; cum că nu ar fi fost pentru toată lumea, pentru toate vârstele sau gusturile ori nu a fost pusă în momentele potrivite.

Eu ìți dau șansa de a-l pune “cu labele pe bot” (cum spune o vorbă din popor) și de a-l lăsa cu gura căscată.
Însă nu doar părerea altora contează, ci și ceea ce este pe placul tău, Dar, mai ales, ceea ce va spune copilul tău atunci când va crește. Generația ce urmează va fi una extrem de dificilă și nu ai vrea să fii ținta judecăților copilului tău. De asta ai sarcina de a organiza cea mai reușită petrecere de botez pentru cel mai minunat copil. Pentru copilul tău.

Ce mă recomandă?
•experiență în domeniul petrecerilor de tot felul (dj nuntă, dj botez, dj majorat, petreceri de banchet etc.);
•aparatură de calitate care vă garantează o armonie perfectă a muzicii, indiferent de locație;
•gusturi „actualizate”, dar și conservatoriste; în funcție de cerința dumneavoastră, am capacitatea de a echilibra balanța dintre nou și vechi, atunci când vine vorba de petrecerea de botez a copilului dumneavoastră;
•preț avantajos potrivit oricărui buzunar și direct proporțional cu serviciile de calitate pe care le ofer;
•sunt un tip asumat, charismatic, empatic, plin de energie și extrem de prietenos.
Toate acestea fac din mine omul potrivit și DJ-ul perfect pentru petrecerea de botez care se apropie cu pași repezi. Contactează-mă și fii gata să mă ocup de cel mai important element de la o petrecere: muzica bună! Haideți să ne bucurăm împreună de petrecerea asta! Alege unul dintre pachetele DJ botez

Share:

Leave a Reply

Toate drepturile rezervate SC MIGRO EVENTS SRL-D ! Reproducerea conținutului fără acordul autorului, strict interzisă.