Cauți un DJ pentru balul bobocilor 2017 ?

dj-balul-bobocilor

Cauți un DJ pentru balul bobocilor 2017 ?  Ne aflăm în sezonul în care se iau zeci, ba chiar sute de coronițe pentru Miss Boboc. Fie că este vorba de fetițe de clasa a V-a, adolescente care abia au început liceul sau tinere studente care abia au început facultatea. Am trecut acum câteva zile pe lângă un afiș care anunța desfășurarea unui astfel de bal, organizat într-un club și mare mi-a fost supărarea atunci când pe lista invitaților speciali (cântăreți) nu se afla niciun DJ. Așa m-am decis să scriu acest articol; mi-am zis că lumea trebuie informată în legătură cu modul de organizare (pe plan muzical) a unui bal al bobocilor.

Cauți un DJ pentru balul bobocilor 2017 ? De ce un DJ ?

Vom răspunde la întrebarea asta din patru perspective: cea a organizatorulu, cea a bobocului participant, cea a invitaților și – nu în ultimul rând- din perspectiva conduceri școlii/ universității.

  1. Tu ești organizatorul balului bobocilor. Cel mai probabil (din câte îmi amintesc eu din perioada mea de bobocie) tu ești câștigătorul titlului de miss/ mister boboc din generația ta și ai fost însărcinat cu organizarea balului. Asta e una dintre șansele tale de a face ceva măreț în calitatea de elev/student. Cu siguranță ai vrea ca toată lumea să te țină minte ȘI pentru cel mai frumos bal organizat vreodată. Pe vremea mea, totul era cam monoton. Nu aveam prea multe variante dintre care să alegem, dar acum (cu un buget deloc exagerat) poți invita un DJ care să țină toți boboceii “băgați în priză”. Și acel DJ sunt eu. Eu sunt DJ MIGRO, dar îți voi povesti mai încolo despre mine.
  2. Ești un boboc gata de petrecere. Sunt convins că ai depus mult efort pentru a câștiga titlul de miss/mister la balul bobocilor. Și știu că tu știi că, pe lângă asta, la fel de important este să te și distrezi, așa că, dacă organizatorul nu are de gând să invite niciun DJ la balul ăsta, pune tu o vorbă bună. Zi-i de DJ MIGRO, dacă vrei să te distrezi de minune la balul bobocilor (promit că profesorii nu vor ști toate detaliile)!
  3. Tu ai venit să te distrezi. Ai cumpărat bilet ca să vezi și tu cum e și speri să fie și ceva muzică bună. Am un sfat: dacă nu vrei să stai toată seara cu capul pe palme, asigură-te că un DJ va veni la petrecerea asta. Eu te voi ajuta să rupi ringul de dans și nu scaunul.
  4. Domn/doamnă director/decan. Aveți cuvântul meu că adolescenții ăștia se vor distra în limita decenței. Dacă nu doriți “destrăbălare” la balul ăsta și nu ați vrea ca imaginea instituției pe care o conduceți să fie pătată, DJ MIGRO este cel mai potrivit pentru a vă îndeplini aceste dorințe. Fără genuri prea ieșite din comun și fără dedicații fără număr 🙂

De ce eu?

Asta e foarte simplu: am aparatură de calitate, o vastă experiență în domeniu și sunt tânăr. Cine altcineva ar putea înțelege gusturile tinerilor, dacă nu cineva care face parte din breasla lor?!

Exemple de petreceri cu elevi/studenți:

Dj Arcca Vitan dj-migro-petreceri-bucuresti dj-majorat-bucuresti

Așadar, vă pregătiți pentru cel mai minunat bal al bobocilor? DJ MIGRO e în stare să vă transforme toate dorințele muzicale în realitate! Haideți să scăpăm de bobocie împreună!

Share:

Leave a Reply

Toate drepturile rezervate SC MIGRO EVENTS SRL-D ! Reproducerea conținutului fără acordul autorului, strict interzisă.